Δημιουργήστε Εύκολα, Οικολογικά και Οικονομικά
ένα Προσκλητήριο Βάπτισης!

Φτιάξτε το Ηλεκτρονικό Προσκλητήριο της Βάπτισης εύκολα μέσα από την πλατφόρμα μας!

Στείλτε κομψά ηλεκτρονικά προσκλητήρια βάπτισης απευθείας στους φίλους και τους συγγενείς σας με το Proskliseis.com. Συμπληρώστε εύκολα και γρήγορα την φόρμα της πρόσκλησής σας, ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και σε λίγα λεπτά το προσκλητήριό σας είναι έτοιμο για αποστολή.

Οι καλεσμένοι σας θα πλοηγηθούν εύκολα στο προσκλητήριό σας, από οποιαδήποτε συσκευή και θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ τους δίνετε η δυνατότητα μέσα από την φόρμα RSVP να σας ενημερώσουν άμεσα για την παρουσία τους ή όχι.

Αποφύγετε τα κόστη σχεδίασης, εκτύπωσης και αποστολής με ένα ψηφιακό προσκλητήριο.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας, την πρόσκλησή σας μέσα από την πλατφόρμα μας. Το κόστος δημιουργίας είναι 80€, περιλαμβάνει ΦΠΑ.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ένα βίντεο παρουσίασης για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας το προσκλητήριο σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Πώς να δημιουργήσετε το προσκλητήριο σε 5 λεπτά!
Φυσικά! Θα πρέπει να συμπληρώσετε την Φόρμα Αποστολής Στοιχείων για να μας αποστείλετε το περιεχόμενο του προσκλητηρίου σας. Για την δημιουργία του προσκλητηρίου από εμάς, υπάρχει επιπλέον κόστος 40€, περιλαμβάνει ΦΠΑ.
Μπορείτε να κάνετε κοινοποίηση τον σύνδεσμο της πρόσκλησης σας στους καλεσμένους σας μέσω messenger, viber, whatsapp, sms κα.
Την πρόσκληση σας μπορούν να την δουν μόνο αυτοί που έχουν τον σύνδεσμο της, δηλαδή οι καλεσμένοι σας. Αν κάποιος από τους καλεσμένους σας κοινοποιήσει την πρόσκληση σε τρίτους, τότε και εκείνοι θα μπορούν να την δουν.
Η πρόσκληση σας θα παραμείνει δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα μας μέχρι να μας ζητήσετε να την διαγράψουμε.
Οι τρόποι πληρωμής είναι: με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής και Πειραιώς.
Όταν οι καλεσμένοι σας απαντήσουν στην φόρμα δήλωσης παρουσίας θα λαμβάνετε το αντίστοιχο email με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Θα παρευρεθείτε (Ναι/Όχι) και τον αριθμό των καλεσμένων που θα παρευρεθούν).
Από την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την δημιουργία του προσκλητηρίου σας και το δημοσιεύσετε, έχετε 7 ημέρες για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Μέχρι τότε το προσκλητήριο σας θα είναι κανονικά δημοσιευμένο. Οπότε σας δίνετε η δυνατότητα να δημιουργήσετε το προσκλητήριο σας και αφού μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μόνο τότε να προχωρήσετε στην πληρωμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία μας. Είμαστε εδω για να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση σας.

Διεύθυνση: Διαγόρα 4, 54351, Θεσσαλονίκη

Email: info@proskliseis.com

Τηλέφωνο: 2 3 1 3 2 5 1 9 8 4